Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Een schilder in Lier voor al uw projecten!

Geen muur is ons te groot, geen stelling te hoog. Jokto doet al uw schilderwerken in de regio Lier, helemaal volgens úw wensen. Van privéwoning tot appartementshal of bedrijfspand!

Schilderwerken

De specialiteit van Jokto? Binnen- en buitenschilderwerken. Wij kruipen met de glimlach op de hoogste ladder voor het eindresultaat van uw dromen! Tegen een eerlijke prijs.

Behangwerken

Geen tijd om zelf uw huis of bedrijfspand te behangen? Onze vakmannen zorgen voor het perfecte resultaat, zonder bobbels! Vraag nu een gratis offerte bij dé specialist in Lier.

Vloerbekleding

Zelf vloerbekleding leggen is minder makkelijk dan u dacht. Onze ervaren professionals zorgen voor een flexibele vloerbekleding op maat, zo vlak als een biljartlaken!
Specialiteiten

Jokto, uw schilder in Lier voor binnen- én buitenschilderwerk

Op zoek naar een ervaren schilder in de omgeving Lier? Schildersbedrijf Jokto heeft jaren ervaring met alle soorten schilderwerken in de regio. Privéwoningen, winkels, restaurants, traphallen, kantoren of andere bedrijfsgebouwen,…  Jokto zorgt steeds voor een vlekkeloos eindresultaat op úw maat!

De troeven van schildersbedrijf Jokto in Lier:

• Gratis advies, opmeting en een offerte op maat

• Up-to-date informatie over de nieuwste trends

• Professionele producten van topkwaliteit

• Toepassing van moderne en efficiënte technieken

• Een alziend oog voor detail

• Een onstuitbare drang naar orde en netheid

Wilt u graag meer informatie over onze diensten en prijzen? Of foto’s bekijken van onze referenties? Neem dan snel contact op met Jokto via mail of telefoon. Of vraag meteen een gratis offerte bij dé schilder in Lier!

Een ervaren schilder in Lier, maar ook een behanger en vloerbedekker!

Op zoek naar een schilder in Lier voor een renovatie of nieuwbouwproject? Dan is Jokto de perfecte keuze! Wij staan voor alles open. Heeft u een specifieke vraag of een speciaal verzoek? Wij bieden u graag onze hulp aan bij het kiezen van de geschikte verfsoort of -techniek.

Ook voor kleuradvies bent u helemaal aan het juiste adres. Voor een optimale harmonie houden we steeds rekening met uw interieur en uw omgeving. Jokto schoolt zich voortdurend bij en heeft dus een uitstekend zicht op de nieuwste technieken en methodes.
Ook behangwerken nemen we graag voor onze rekening. Bent u uw oude papier zo beu als koude pap? Maar gaat u liever niet zelf aan de slag met de behangerslijm? Dan zijn uw muren in goede handen bij Jokto.  Onze stielmannen zorgen voor een vlekkeloos resultaat, zonder bobbels!

Daarnaast zijn we ook erg bedreven in het plaatsen van flexibele vloerbedekking zoals laminaat of vast tapijt.

Wilt u graag meer informatie over dé ervaren schilder in Lier? Neem dan contact op via mail of telefoon of vraag meteen een vrijblijvende offerte voor uw project.
© 2013-2017 Jokto
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
Onze regio's
Contacteer ons
Jokto
Beersendijk 10
2390 Malle
GSM: +32 468101221
Contacteer ons