De beste tips voor snijden in verf

Waar beginners in de problemen komen, snijdt langs plafonds, lijsten en andere gebieden die een perfect rechte lijn verf vereisen. We geven u enkele tips en aanwijzingen om u te helpen de snelheid te verhogen en de nauwkeurigheid van uw insteektechniek te verbeteren.

Werk vanuit een verfemmer

In plaats van je penseel in de gallon te dompelen, kan de verf binnenkomen, breng een kleine hoeveelheid over naar een verfemmer. Giet slechts ongeveer 2,5 cm verf in de emmer. Een kleine hoeveelheid verf voorkomt dat uw borstel te diep wordt gedompeld, vermindert het gewicht en versnelt het opruimen als u de verf morst. Je kunt speciale plastic emmers kopen met ingebouwde handgrepen of een metalen emmer zoals hier getoond. Een lege verfbus met verwijderde rand maakt ook een grote verfemmer. Je kunt de rand verwijderen met een keukenopener. Ontdek de 12 schildergereedschappen die elke huiseigenaar zou moeten hebben.

Pat, Veeg niet, om het penseel te laden

Het dompelen van de verfkwast en het vervolgens afvegen van de verf op de rand van een emmer is een veel voorkomende praktijk, maar het is niet erg efficiënt. Het is beter om meer verf op de borstel achter te laten door de haren een halve centimeter in de verf te dopen en vervolgens de borstel tegen de tegenoverliggende zijden van de emmer te kloppen. Met die hoeveelheid verf op de borstel kun je meer oppervlak bedekken voordat je opnieuw moet laden. Krijg een glimp van een aantal hoogwaardige, high-tech verven die u kunt gebruiken.
Stop met zo hard te werken! Bekijk deze video voor geheimen bij het succesvol knippen van verf:

Wiggle Into Corners

Door de borstel een klein beetje te wrikken helpt de verf om in kleine bochten te komen. Wrikken met de borstel is ook een goede techniek om gemiste gebieden in te vullen als je een tweede pas maakt. Beweeg niet te hard. Slechts een kleine vibratie is alles wat nodig is om geweldige resultaten te behalen. Je kunt deze slimme truc ook proberen voor het schilderen van hoeken.

Masker Alleen de Top

Wanneer u het insnijden beheerst, moet u afplaktape aanbrengen op alleen de bovenkant van ramen, deuren en de plint. En de enige reden dat u dit doet, is het spatten van het houtwerk voorkomen wanneer u verf op de muren rolt. Minder maskeren bespaart u tijd en geld, en u hoeft zich geen zorgen te maken dat er verf onder de tape kruipt of dat de verfbeurt in de war raakt wanneer u de tape verwijdert. Neem deze tips over het gebruik van schilders-tape in het geheugen.

Koop een goede, hoekige Sash Brush

We hebben veel professionele schilders gezien die perfect waren gesneden met een grote kwast met een vierkante rand, maar voor de meeste mensen zijn gebogen schrapers, zoals de hier getoonde, gemakkelijker te bedienen. Je kunt de schuine tips uitwaaieren om een ​​fijne verflijn te krijgen, en de hoek maakt het makkelijker om in hoeken te komen. Een 2-1 / 2-in-brede borstel is ongeveer geschikt voor de meeste binnenkamerverven. Maar als je ramen of ander klein houtwerk schildert, koop dan ook een kleinere borstel. Het is gemakkelijker om nauwkeurig te schilderen met een kleinere borstel. Probeer deze 11 weinig bekende schildershacks die je penselen onder andere kunnen helpen redden.

Krijg een goede positie met helder licht

Om een ​​nauwkeurige insteeklijn te tekenen, moet je je lichaam in een positie brengen waarin je de lijn duidelijk kunt zien, en je hebt fel licht nodig. Een van onze Field Editors stuurde ons deze tip – om een ​​koplamp te gebruiken – en dat helpt echt. Als u langs het plafond wilt snijden, houdt u uw hoofd dicht bij het plafond voor het beste zicht op de insteeklijn. Je zou ook deze verlichte veiligheidsbril kunnen proberen.

Werk aan de lijn

Wanneer u tegen een plafond, een vorm of een ander oppervlak inkort waar een rechte lijn vereist is, begin dan met vegen in de lijn om wat verf op de muur te verwijderen. Maak je geen zorgen over het naderen van de eerste pas. Zonder je penseel opnieuw te plaatsen, maak je een tweede doorgang om de verf dichter bij de lijn te krijgen. Waaier de haren af, zodat je de punt van de versmalling gebruikt om de verf in een rechte lijn te verspreiden. Misschien moet je zelfs een derde pass maken om een ​​perfect rechte insteeklijn te krijgen. Ontdek de pro-goedgekeurde tekengereedschappen die u moet toevoegen.

Meng Conditioner voor gemakkelijker poetsen

We hebben met verfprofessionals gesproken over het toevoegen van conditioner aan de verf op waterbasis die je gebruikt om in te hakken. Vraag in de verfwinkel naar verfconditioner of verfextender. Ofwel een zal werken. Onze verfconsulent dumpt elke keer een beetje in de verfemmer als hij wordt bijgevuld en vermengt deze vervolgens. Maar als u wilt meten, adviseren wij ongeveer één eetlepel per kop verf. De conditioner helpt de verf gemakkelijker te laten vloeien, wat het op zijn beurt gemakkelijker maakt om de verf op een mooie scherpe lijn aan te brengen. Wees je bewust van veelvoorkomende tekenfouten, zodat je weet hoe je ze kunt vermijden.

Goofs verwijderen

Zelfs professionals krijgen af ​​en toe verf waar ze het niet willen. Een methode om goofs op te ruimen is om een ​​vochtige doek rond een plamuurmes te wikkelen. Zorg ervoor dat de doek slechts één laag dik is voor de meest nauwkeurige opruiming.

 

Tags: Appartement te koop Spanje  –  bewakingscamera – Durlet zetels –  coworking robe de mariee