Home

Heeft u een uitdagend project voor deze aannemer schilderwerken?

Bij Schildersbedrijf Lier winden we er geen doekjes om. Wij houden wel van een stevige uitdaging!

Als professioneel aannemer schilderwerken hebben we in het verleden al heel wat unieke en grootschalige schilderwerken uitgevoerd voor openbare gebouwen en monumenten, bedrijven en hippische centra en dat smaakt naar meer!

Heeft u een minder evident, complex of grootschalig schilderproject in gedachten in rechtstreekse opdracht of via openbare aanbesteding, dan heeft u nu de aannemer schilderwerken gevonden die uw project vakkundig, professioneel en binnen deadline afwerkt!

Met gemiddeld zo’n 150 grote schilderprojecten per jaar en dankzij de hechte band met onze vaste verffabrikant Sikkens® zijn wij voor al deze projecten ook een interessante partner voor uw project als het op de prijs aankomt. Stuur ons uw prijsvragen of aanbestedingsdocumenten door en ontdek zelf hoe competitief onze prijzen zijn!

Schilder Lier diensten

Schilderwerken : Zowel voor schilderwerken in een particuliere woning, voor volledige wooncomplexen of voor de volledige interieurafwerking van een openbaar gebouw, hebben wij de nodige expertise en ervaring.

Algemene renovatie & afwerking: Bij interieurafwerking komt veel meer kijken dan enkel een likje verf. U kan niet alleen voor die schilderwerken, maar ook voor de overige afwerking op ons vakmanschap vertrouwen!

Gevelrenovatie: Ook de façade van uw gebouw nemen wij grondig onder handen. Wij zandstralen, beschermen en verven trouwens niet alleen gevels en buitenmuren, maar ook uw buitenschrijnwerk en zelfs het dak!

Hippische centra: We hebben een bijzondere band met de paardensector en zijn zonder twijfel de grootste aannemer voor renovatie en schilderwerken van hippische centra in België.