KLEUREN TRENDS 2019

Het is die tijd van het jaar waarin we praten over kleurentrends voor het komende jaar. Hoewel kleurvoorkeuren persoonlijk zijn, zijn er trends in kleurontwerp waar u rekening mee moet houden, vooral als u niet wilt dat uw huis er verouderd uitziet. En als u uw huis op de vastgoedmarkt zet, is het nog belangrijker dat het up-to-date en fris lijkt.

Wat is de grote kleurentrend voor 2019?

 

Er is geen enkele kleurentrend, maar we zien wel veel natuur weerspiegeld. Zowel Maarten van Schilder Lier als heel wat klanten hebben terracotta gekozen als een nieuwe trend voor 2019. Het is een veel rijkere versie dan zijn neef, de kleur bloost. Dat wil niet zeggen dat we verder zijn gegaan dan blush (lichtroze). Terracotta is een rijke kleur die gemakkelijk kan worden overweldigd, dus we raden aan het spaarzaam te gebruiken.

Grijs blijft standvastig populair als neutrale.

Je kunt het echter verwachten met meer blauwe, groene en zwarte ondertoon. Het is ook een populaire keuze geworden voor keuken- en badkamerkasten.
Putty is een beige met een zware grijze ondertoon in plaats van een bruine ondertoon. Het dient ook als een zeer veelzijdige neutrale en maakt een andere goede keuze voor kasten.
Met de groeiende populariteit van minimalisme blijft wit / bijna-wit een favoriete basis voor alles, van muren tot vloeren en meubels. Deze strakke look werkt bijna overal (overal) in huis goed.
Jewel-tinten blijven populair. Open vandaag nog elke meubelcatalogus en u ziet deze verspreid over zijn pagina’s. Het is vooral populair bij banken en kan neutraal werken, ondanks dat het rijk is aan klank. Denk aan diepe greens en blues – en een fenomenale manier om een ​​highlight-muur in een kamer te creëren.

Al onze klanten krijgen een gratis kleurenconsult voor een uur als ze hulp nodig hebben bij het selecteren van een verfkleur. Als u een project heeft waarvoor u een schatting wilt, neem dan contact op met ons kantoor om een ​​afspraak te maken.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39