Led verlichting voor buiten kopen

Led verlichting voor buiten kopen

Led verlichting voor buiten kopen

Als u op zoek bent naar LED-verlichting voor buiten uw veranda , zijn er een paar dingen die u in gedachten moet houden. Om ervoor te zorgen dat u een goed verlichte ruimte hebt, zult u ervoor willen zorgen dat u verlichtingsarmaturen aanschaft die de hoge eisen van een openbare ruimte aankunnen. U wilt ook op zoek gaan naar armaturen die kunnen worden gebruikt om de kenmerken van uw kamer te benadrukken en u te voorzien van veranda verlichting led die zal dienen als een functioneel onderdeel van uw ruimte.

Design by Us Ballroom Wandarmatuur

De Design by Us Ballroom Wall Sconce is de perfecte lamp om uw hal of slaapkamer te verlichten. Het is een van de vele lichte ontwerpen die beschikbaar zijn van de eerder genoemde ontwerper. Naast goed gemaakt en stijlvol, is de lamp verrassend betaalbaar en wordt geleverd met vijf jaar garantie, dus als de lamp ooit vervangen moet worden, staat u niet voor een hoge rekening. Wat lampen betreft, is de Design by Us lamp een van de beste die er zijn. Of het nu gaat om een lampvervanging of een volledige verbouwing, de balzaalarmatuur is de oplossing voor uw verlichtingsproblemen.

Een saaie kamer is geen prettige plek om te zijn. Gelukkig is deze lamp ontworpen om de omgeving te accentueren in plaats van te verdrinken in een zee van wit. En hoewel het licht misschien wat aan de zwakke kant is, laat het de kamer zeker sprankelen. Op een heldere dag kunt u de slanke vorm bewonderen en kwijlen bij de aanblik van zijn glanzende koperen glorie. En niet te vergeten, het is een ideaal bedlampje.

Naast de voor de hand liggende blacklight-armatuur is de Ballroom-lijn ook verkrijgbaar in een overvloed aan kleuren. Met een keuze aan stijlen voor elke smaak, bent u zeker in staat om iets te vinden dat bij uw inrichting past. Of het nu een nieuwe keuken remodel, een opknapbeurt van uw woonkamer, of gewoon een avondje uit op de stad, de Ballroom wandlamp is een passende aanvulling op uw huis.

VC-Dot 1 creatief LED-verlichtingssysteem van MYNALIGHT

Toen het Pan Pacific Hotel and Conference Center een innovatieve LED-verlichtingsinstallatie wilde ontwerpen voor hun balzaal met 800 plaatsen, wendden zij zich tot MYNALIGHT. Het bedrijf ontwierp en installeerde een dynamische plafondverlichtingsoplossing die paste bij de huwelijksthema’s van het hotel en de op koraal geïnspireerde plafondontwerpen in de aanpalende veranda. De veranda verlichting bestaat uit  LED inbouwspots die speciaal zijn ontworpen voor in veranda’s. Als je kiest voor LED dan kies je voor een milieuvriendelijk en tegelijkertijd ook voor lagere energierekeningen en kwaliteit.

VC-Dot 1 is een gesynchroniseerde video-effecttechnologie waarmee 7.120 individuele regelbare LED-mediapixels individueel kunnen worden geconfigureerd en gepositioneerd. In dit geval gebruikte MYNALIGHT meer dan 7.000 VC-Dot 1 strips om de op koraal geïnspireerde plafondontwerpen van de balzaal te benadrukken. Met behulp van P3 powerport 1500, een systeemcontroller en een daisy chain-methode kunnen VC-Dot strings eenvoudig worden aangestuurd en individueel worden aangestuurd.

MYNALIGHT ontwikkelde ook een uniek verlichtingsontwerp dat flexibele LED-armaturen gebruikte om cantik-effecten te creëren. Met behulp van Martin RUSH MH-1 Profile Plus en Rogue armaturen leverde het team aanvullende verlichting voor de balzaal, waarbij de abstracte op koraal geïnspireerde plafondontwerpen werden benadrukt.

Als aanvulling op de verlichting van Martin werd in de woofer een fasedirectivitietoestel geïnstalleerd om een zuiver geluid met hoge frequenties te produceren. Er werd ook een downfire geluidssysteem gebruikt, waardoor het team een verscheidenheid aan tim produksi en muziek kon memaken.

Het VC-Dot 1 systeem is ook flexibel ontworpen, zodat het op elk type locatie kan worden geïnstalleerd. De mogelijkheid om gesynchroniseerde video-effecten weer te geven en LED-pixels individueel te bedienen maken het een geweldige optie voor elk evenement.

MYNALIGHT gebruikte de VC-Dot 1 als onderdeel van een ultramoderne verlichtingsinstallatie die ook de installatie van een slim plafond omvatte. Tijdens het Peony Culture Festival van Luoyang verlichtten de VC-Dot 1 strips de lokale artiesten en internationale gasten. Ook tijdens het Fiesta Nacional del Sol in San Juan, Argentinië, benadrukte het systeem de masing-masing daerah en keunikan van het feest.

Daarnaast huurde Pan Pacific Singapore MYNALIGHT in om de balzaal van het hotel met 800 plaatsen opnieuw in te richten. Met behulp van flexibele LED-armaturen, een HARMAN VC-Dot 1 creatief LED-verlichtingssysteem en een aangepast plafondontwerp kon het team van MYNALIGHT een verbluffende en meeslepende ervaring voor evenementen creëren. Het resultaat is dat de bruiloften en andere evenementen van het hotel nooit meer hetzelfde zullen zijn.

Over de auteur

Tom Cosyns Seobureau.be administrator