Schilderwerken Antwerpen

Luchthavenvervoer antwerpen

Luchthavenvervoer Antwerpen nodig? Ga je binnenkort op vakantie of zakenreis en heb je geen zin om in de file te staan of je wagen achter te laten op de luchthaven laat u dan vervoeren naar de luchthaven en kies voor VIP luchthavenvervoer Antwerpen.

 

Schilder Antwerpen | Schilderwerken Bertelle
Schilder in Antwerpen of omstreken nodig. Contacteer snel Schilderwerken Bertelle. Wij werken aan eerlijke prijzen. Bertelle schildert. Veel, graag en voor iedereen. Ook voor u?! Projecten binnen, buiten, groot of klein. We doen het allemaal én zelf. Al twee generaties zit het in onze genen: dat schilderen. Maar ook zandstralen en gevelrenovatie. Niks is ons vreemd.

 

Zemico

Zemco is al 35 jaar actief in de regio Antwerpen als specialist in schilderwerken en gevelwerken binnen en buiten. U kan bij ons terecht voor grote en kleine projecten, renovatie van gebouwen, woningen, kantoren en lofts, nieuwbouw, maar ook voor onderhoudswerkzaamheden. Renovatie en onderhoud van herenhuizen is onze specialiteit. Wij werken zowel voor particulieren, bedrijven als architecten. Service, advies en kwaliteit staan centraal bij ons. Wij komen steeds eerst ter plaatse kijken voor een analyse, waarna we u een advies formuleren en een vrijblijvende offerte bezorgen. De werken worden uitgevoerd door onze eigen vakmensen met jarenlange ervaring. We gebruiken enkel de beste materialen. Wilt u uw gevel schilderen? Ook hier doen we eerst een analyse ter plaatse. De oplossing kan zijn een reiniging en/of herstelling en nadien schilderen, kaleien, kwartsen of bepleisteren. Als onze analyse klaar is, maken we u een vrijblijvende offerte op, en geven we u de mogelijke planning mee. Specialist in renovatie van herenhuizen. Zemco staat bekend als specialist in renovatie van gevels van herenhuizen.
Wij werken aan concurrentiele prijzen, maar we gaan vooral grondig te werk en leveren kwaliteit! Als een van de weinigen op de markt bieden we dan ook 10 jaar garantie op gevelschilderwerken. We gebruiken een glad vliessysteem om zo de duurzaamheid te garanderen. Beter een goeie aanpak door een specialist, dan een halve aanpak, waardoor u enkele jaren later weer opnieuw kan beginnen… Ook voor nieuwbouwprojecten kan u bij ons terecht. Wij verzorgen ook het binnenschilderwerk van uw woning, kantoor, winkel, loft of gemeenschappelijke trapzalen. Ook hier komt onze ervaring en specifiek vakmanschap voor de aanpak van oudere huizen boven: hoge plafonds, moluren, trappen… Zemco maakt er een pareltje van! We bieden u ook kleuradvies via een interieurarchitect.

 

DECO-SON bvba Antwerpen, Schildersbedrijf .
Renoveren en decoreren is ons vak. Wij zijn niet alleen een schildersbedrijf maar ook gespecialiseerd in interieurinrichting en dat merkt u meteen. Wij leveren u twee specialisten voor de prijs van één. Een expert die u bijstaat met advies op decoratievlak en een vakman die uw woning een complete makeover kan geven, in overleg en volgens uw wensen. Ons dynamisch familiebedrijf voert al uw werken professioneel en enthousiast uit. DECO-SON uit Antwerpen zorgt er voor dat uw interieur tot in het kleinste detail zal schitteren.

Een greep uit onze diensten:

Interieuradvies
Kleuradvies
Schilder- en behangwerken
Badkamerrenovaties
Gyprocwerken
Vloeren en tegelwerken

Naast een schildersbedrijf zijn we nog zoveel meer. Wij helpen u ook graag met:

Raamdecoratie: jaloezieën, gordijnen…
Bezettingswerken
Bet egelen van muren
Parket, laminaat en vast tapijt
Gevelwerken: crepi, buitenbezettingswerken, …
Loodgieterij
Elektriciteit

 

ASMS | Schilderwerken Antwerpen |.
Schilderwerken worden door ASMS altijd met de grootste zorg en professionaliteit uitgevoerd.

Onze doelstelling is een strak en verzorgd resultaat, waarbij wij de wensen van de klant centraal stellen en pas tevreden zijn als ú dat bent.
Door onze langjarige ervaring zijn wij uw partner bij al uw schilderwerken.

Of het nu gaat om schilderwerken binnen- of buiten, wij zijn u graag van dienst met het juiste advies en de professionele uitvoering die nodig is voor het bereiken van precies die sfeer en uitstraling die u graag ziet.
Zo staat ASMS voor hoogwaardig schilderwerk in ieder interieur.

Hiervoor hebben wij een ruim kleuren- en afwerkingspallet tot onze beschikking, waarmee wij ieder gewenst resultaat kunnen bereiken. Of het nu een strakke of juist een levendige wand is die het beste bij uw interieur past, ASMS draagt met professioneel werk graag een steentje bij aan het realiseren van uw woonwensen en interieurdromen.

De gevel van uw woning of bedrijfspand is bepalend voor de uitstraling van uw pand.

Logisch dat u wilt dat deze er verzorgd uitziet en duurzaam wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf. Als het op het opknappen en schilderen van gevels aankomt, kunnen wij terugkijken op een lange staat van dienst. Hierdoor beheersen wij verschillende disciplines en technieken waarmee wij zowel de gevels en houten onderdelen van nieuwbouwwoningen, als kwetsbare oude gevels met gedegen kennis van zaken benaderen.
Wanneer u voor een meer rustieke uitstraling van uw woning kiest is kaleien een goede keuze.

Kaleien is een eeuwenoude techniek waarbij een laag kalkpleister met een blokborstel wordt aangebracht. ASMS doet dit met de grootste zorg voor uw gevel, toepassing van de juiste materialen en een perfect eindresultaat zodat u van een mooi en duurzaam resultaat kunt genieten. Daarnaast voeren wij uiteraard graag uw gevelbepleistering uit.

Welke techniek wij ook voor uw werken gebruiken, wij staan voor een deskundig advies en een professionele uitvoering, waarbij wij altijd streven wij naar duurzaamheid en zichtbare kwaliteit bij alle door ons uitgevoerde schilderwerken. Jablotron Antwerpen
Schilderwerken Antwerpen – Vergelijk 460 schilders rond Antwerpen..
Hoe werkt OffertesOnline.be?

1
U zoekt de juiste vakman voor uw schilderwerken
U wilt uw huis professioneel laten schilderen, maar waar vindt u de geschikte vakman voor uw schilderwerken? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare schilder die actief is in de regio rond Antwerpen, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?
2
U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be
Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele schilders uit de regio rond Antwerpen verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!
3
U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!
Professionele schilders die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen! Taxi Antwerpen