Rainbow E-serie stofzuiger

Rainbow E-serie stofzuiger

Met stofzuigers die worden verkocht voor prijzen van minder dan $90 tot net boven $2000 en in ontwerpen variërend van een dunne stok tot een bus, kan het een uitdaging zijn om het juiste model voor uw huishouden te kiezen.

Het vinden van de juiste stofzuiger voor u en uw huis betekent meer dan dat overwegen. Evalueer welke oppervlakken u gaat vegen, hoe uw huis is ingedeeld en hoeveel tijd u hebt om te vegen. Als u nog nooit hebt meegemaakt hoe het is om een regenboog te gebruiken, zal het u verbazen hoe de stofdeeltjes door de spitse openingen in hun houder wegvliegen. De fles water die onder de Rainbow ligt, verzamelt vuil, stof, enz. in het water wanneer u stofzuigt. In werkelijkheid ziet u het water dikker en donkerder worden. U kunt elke dag vegen met een standaard stofzuigerzak en nog steeds zal uw tapijt niet schoon zijn zoals met een regenboogstofzuiger. Hieronder vindt u onze opties voor de beste regenboogstofzuigers. Scroll naar beneden om meer te lezen over hoe u de juiste regenboogstofzuiger kunt kiezen die aan uw behoeften voldoet.

Wat zijn regenboogstofzuigers?

Rainbow stofzuigers zijn ’s werelds toonaangevende huishoudelijke schoonmaakmachine. Hoewel een Originele rainbow stofzuiger  in de jaren 1920 werden opgericht, is het nog steeds een kracht om rekening mee te houden als het op stofzuigers aankomt. Het is, in feite, een van de mogelijk bekendste opties op de markt. In de loop der jaren heeft het bedrijf allerlei producten op de markt gebracht. Meer dan tachtig jaar geleden begonnen ze als eerste met een bedrijf als alle andere.

Ze hebben hun succes weten te behouden door een Best-in-Class bedrijf te creëren met een rijke erfenis van sterk leiderschap en een toekomstgerichte visie. En ze blijven zich inzetten voor één overkoepelende missie – om altijd de steun van de zakelijke klant te zijn en achter hetzelfde product te blijven staan dat klanten jaar na jaar graag zullen bezitten en gebruiken.

Waarom Rainbow stofzuigers kiezen?

Stofzuigers zijn geavanceerder, krachtiger en doeltreffender geworden. Ze zijn ook verkrijgbaar in alle vormen, maten, stijlen, kleuren, functies en nog veel meer. Rainbow stofzuigers zijn echter voor iedereen de beste optie om de volgende redenen:

Efficiëntie
Een van de speciale kwaliteiten van een regenboogstofzuiger is het vermogen om matrassen te desinfecteren.

Sterkte
Ze zijn goed gemaakt voor dagelijks gebruik en bestaan uit duurzame componenten.

Soepelheid
Het gebruik van deze machine is vrij eenvoudig.

Garantie
Naar verluidt krijgt u 4 jaar garantie met de juiste reiniging en accessoires en 8 jaar garantie op de stofzuigermotor/batterij aangedreven controller.

Accessoires
De rainbow stofzuiger wordt geleverd met zes accessoires. Afgezien van de apparatuur die in de kit zit, biedt Rainbow ook andere accessoires als u die nodig hebt, zoals Aqua Mate, die de stofzuiger omvormt tot tapijtreiniger, Rain Jet, MiniJet, Super Mop en Rainbow Mate.

Wat zijn de beste Rainbow stofzuigers modellen die beschikbaar zijn?

Rainbow E-serie stofzuiger

Deze stofzuiger is gemakkelijk te gebruiken in zowel hoger als lager gelegen gebieden. Hij wordt geleverd met een stofborstel, een meubelhulpstuk, een kierenzuiger, een verlengde rechte steel en een vloerzuigmond zodat u alle soorten was kunt doen. Plus, de krachtige motor zorgt voor een enorme snelheid dan de meeste merken, zodat de inwendige onderdelen goed kunnen draaien.

Bovendien heeft de waterfiltratietechnologie een vermogen van 80 CFM om vuil en ziektekiemen te helpen verwijderen. Met een elektrisch mondstuk en een borstelrol met hoge snelheid is het schoonmaken nog effectiever. Met de Hepa Filtratie kan hij beter verwerken, met zowel de veiligheidsschakelaar is hij nu schoner, en met de verandering van design ziet hij er een stuk mooier en slanker uit.

Belangrijkste kenmerken

Krachtige E-serie echte high-end diepreinigende elektrische zuigmond met een spectaculaire hogesnelheidsborstel en een randreinigingsborstel maken het reinigen sneller en gemakkelijker.

Gepaard met gereviseerde regenboogslangen.

Krachtige waterfiltratietechnologie met een verbazingwekkende 80 CFM aan kracht. Gereviseerd via een top-down reconstructie en kwaliteitsgarantie audit proces

Het maakt gebruik van waterfiltratie om de motor schoon te houden en een superieure betrouwbaarheid te hebben.

Reconstructie van boven tot onder, kwaliteitscontroletests en kwaliteitsconstructie, helpt u aan een beperkte motorgarantie van 5 jaar en een beperkte carrosseriegarantie van 2 jaar.

De Rainbow gereedschapsset bevat: Stofferborstel, Spleetzuigmond, Bekledingszuigmond, Vloerzuigmond, bevat ook 1 Rechte Verlengstang en 1 Kromme Verlengstang.

Rainbow stofzuigers hebben een natte opzuigslang om water van elk oppervlak te verwijderen en shampoo met een extra shampoo-systeem.

Over de auteur

Tom Cosyns Seobureau.be administrator